KIES VOOR
ONAFHANKELIJKHEID!

Tijdelijk tot € 500 voordeel

KIES HET MODEL EN ONTDEK DE AANBIEDINGEN

BEVERLY

BEVERLY

De evolutie van een topmodel

Ontdek de Piaggio Beverly 350-serie en ontvang t/m 31 juli 2020 € 350 korting bij aanschaf van een nieuwe Beverly.  

BEVERLY-SERIE

Stijlvol design, vlotte prestaties. Ideaal voor in en buiten de stad. De Beverly-modellen zijn zeer compleet. Zo zijn ze standaard uitgerust met een ABS-remsysteem met ASR-tractieregeling voor een betrouwbaar en veilig rijgedrag. 

MEDLEY-SERIE

De wendbaarheid voor de grote stad, de dynamiek van een scooter met grote wielen, het comfort en de bergruimte van een motorscooter. De Piaggio Medley combineert functionaliteit met technologie met stijl om te voldoen aan de constant veranderende eisen van een divers publiek. Met de Medley hoef je geen compromissen te sluiten!

LIBERTY-SERIE

Met zijn markante, moderne looks staat de Liberty symbool voor vrijheid en onafhankelijkheid. Dankzij zijn compacte afmetingen en grote wielen onderscheidt hij zich door een superieure wendbaarheid en stabiliteit. Een laag benzineverbruik en hoge betrouwbaarheid maken de keuze nog makkelijker.

MP3-SERIE

 De Piaggio MP3 belichaamt als geen ander de stijl van de grote stad. Zijn opvallende dubbele voorwiel met vier draagarmen maken het rijden ermee tot een absoluut unieke ervaring, met een bochtenstabiliteit en wegligging waar geen andere scooter aan kan tippen.

VIND DE DICHTSBIJZIJNDE AANGESLOTEN DEALER